Θέρισε στο Internet

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι…

Πύλες πληρωμών

Τι είναι μια πύλη πληρωμής;
Εν ολίγοις, μια πύλη πληρωμής είναι μία e-commerce εφαρμογή που επιτρέπει τις πληρωμές για τις e-επιχειρήσεις και τους online μεταπωλητές. Οι Πύλες πληρωμών σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε λίστα με εμπορεύματα ή υπηρεσίες ,και την αυτόματη επεξεργασία πιστωτικών καρτών, χρεωστικών καρτών ή άλλες μορφές πληρωμών πάρα πολύ απλά.

Sign-up-Payza

Το Payza είναι ένας ακόμα γρήγορος και εύκολος τρόπος για να λαμβάνετε κεφάλαια από τους πελάτες σας. Με πάνω από 9 εκατομμύρια μέλη, το Payza προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 197 χώρες και σε 21 διαφορετικά νομίσματα.Το Payza προσφέρει υπηρεσίες συναλλάγματος, υπηρεσίες ελέγχου απάτης, ηλεκτρονική τιμολόγηση,εμβάσματα και εργαλεία διαχείρισης επιχειρήσεων. Εάν χρησιμοποιείτε Payza αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε πολλά καλά εργαλεία, όπως κουμπιά για την ολοκλήρωση της παραγγελίας , καλάθι αγορών,online τιμολόγηση και αποπληρωμές.

Ξεκινήστε με το Payza

Το Paypal είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμιώς. Είναι μια παγκόσμια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει τις πληρωμές και μεταφορές χρημάτων που πρέπει να γίνουν μέσω του Διαδικτύου, και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή . Με μόνο την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για να εγγραφείτε, μπορείτε να αρχίσετε αμέσως την αποστολή και λήψη των πληρωμών. Επιπλέον, το PayPal προσφέρει ένα τμήμα υπηρεσιών εμπορίου που επιτρέπει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να δεχόνται πληρωμές με πιστωτική κάρτα με χαμηλό κόστος συναλλαγής.

Advertisements

3 comments on “Πύλες πληρωμών

 1. George Vlasin
  Απρίλιος 3, 2014

  In English I would understand:)

 2. Maryann Borzilllary
  Απρίλιος 4, 2014

  Paypal is the one I use because Payza is no longer in the usa. They are both honest payment processors you can trust.

 3. Azizi
  Απρίλιος 12, 2014

  Paypal Is the best payment and trusted all over the world. We can declare if some business (mostly in MLM industry) not use paypal as their paypment processor, that means their business have something wrong..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • 9,162 επισκέπτες
Αρέσει σε %d bloggers: