Θέρισε στο Internet

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι…

Στρατηγική Neobux

Τυχαία, βρήκα κάπου στο διαδίκτυο μια στρατηγική Neobux, η οποία μου φάνηκε η καλύτερη και τώρα την μοίράζομαι μαζί σας!  Μην ξεχνάτε άλλοστε ότι το Neobux είναι το μόνο που προσφέρει αυτά τα οφέλη από νοικιασμένους referrals και το πιο σημαντικό, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ για να αρχίσετε.  (εκτός και αν θέλετε φυσικά να επιταχύνετε τη διαδικασία).

Βήμα 1:

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό Neobux. Επιλέξτε μια ώρα κάθε μέρα που θα πατήσετε όλες τις διαφημίσεις σας. Προσπαθήστε να κάνετε κλικ κάθε μέρα την ίδια στιγμή, αν είναι δυνατόν. ΠΡΕΠΕΙ να πατήσετε όλες τις διαφημίσεις κίτρινου χρώματος για να πιστωθείτε για τα κλικ των referrals σας. Αν χάσετε μια μέρα, δεν θα πιστωθείτε τα κλικ που γίνονται από τους referrals σας εκείνη την ημέρα.
Προαιρετικά:  Εγκαταστήστε την επέκταση AdAlert στον browser σας. Θα σας ενημερώσει όταν υπάρχουν νέες διαφημίσεις για να κάνετε κλικ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Βήμα 2:

Μόλις φτάσετε τα $2 στο κυρίως υπόλοιπο, μεταφέρετε τα χρήματα στο υπόλοιπο ενοικίασης. (Σημείωση:… Μην κάνετε το λάθος να νοικιάσετε referrals όταν έχετε μόλις 0,6 δολάρια, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν. Ναι, μπορείτε να νοικιάσετε 3 referrals αλλά δεν θα έχετε τα χρήματα για να τους διατηρήσετε μετά τη λήξη τους, άρα περιμένετε μέχρι να έχετε $2).  Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να βγάλετε $2 μόνοι σας, αλλά θα είναι αρκετά για να κρατήσετε τους νέους referrals σας και να ανακυκλώσετε τους ανενεργούς.

Βήμα 3:

Έχοντας $ 2 στο υπόλοιπο ενοικίασης σας, μπορείτε να νοικιάσετε 3 referrals. Σε αυτό το σημείο, ενεργοποιήστε το Autopay (θα βρείτε αυτή την επιλογή στην κορυφή της σελίδας, όπου είναι οι referrals σας). Οι ενοικιαζόμενοι referrals κοστίζουν 0,20 δολάρια το μήνα για να διατηρηθούν. Αντί να πληρώνετε εσείς για τους referrals, πληρώνουν αυτοί για τον εαυτό τους όσο έχετε ενεργοποιημένο το Autopay. Παίρνετε βασικά ένα σεντ λιγότερο από κάθε referral, αλλά θα είναι referrals σας για όσο διάστημα παραμένουν ενεργοί.

Συμβουλή: Προσπαθείστε να συγκρατηθείτε για τώρα. Όταν ζητάτε πληρωμή (με μόλις $2 στο κύριο υπόλοιπο του λογαριασμού σας), θα πληρωθείτε αμέσως. Φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να το κάνουν αυτό για να βεβαιωθούν ότι το Neobux είναι legit, αλλά είμαι εδώ να σας πω ότι είναι σίγουρα! Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να το δοκιμάσετε, κάντε το, αλλά μόνο μία φορά.

Βήμα 4:

Συνεχίστε να νοικιάζετε 3 referrals κάθε φορά που θα φτάσετε τα $2 στο λογαριασμό σας. Καθώς κερδίζετε περισσότερα χρήματα, μπορείτε να νοικιάσετε σε υψηλότερες τιμές. Μόλις έχετε 300 referrals, σταματήστε να νοικιάζετε και διατηρείστε αυτούς που έχετε.

Βήμα 5:

Μόλις ο κυρίως λογαριασμός σας φτάσει στα $ 100, χρησιμοποιήστε τα $ 90 για να αναβαθμίσετε το λογαριασμό σας σε Golden. Οι referrals σας θα αρχίσουν αμέσως να κερδίζουν 1 σεντ ανά κλικ αντί για το κανονικό ½ σεντ ως Standard μέλος. Θα δείτε τώρα τα κέρδη σας στο Neobux να αρχίζουν να διπλασιάζονται.

Βήμα 6:

Ξεκινήστε να νοικιάζετε referrals και πάλι, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίστε ότι έχετε αρκετά χρήματα για να ανανεώσετε και να ανακυκλώσετε τους υφιστάμενους referrals. Μόλις φτάσετε τους 1200 referrals, σταματήστε να νοικιάζετε και επικεντρωθείτε στη διατήρηση και το χτίσιμο του υπολοίπου σας.

Βήμα 7:

Μόλις έχετε αρκετά χρήματα για να το κάνετε, αναβαθμίστε σε συνδρομή Ultimate. Η τελευταία συνδρομή είναι ακριβή, αλλά έχει εντυπωσιακά οφέλη. Το καλύτερο χαρακτηριστικό της είναι η 7-ημέρη αυτόματη ανακύκλωση. Εάν οποιοσδήποτε referral είναι ανενεργός για 7 ημέρες στη σειρά, το σύστημα θα τον ανακυκλώσει αυτόματα με ένα ενεργό referral. Μόλις αναβαθμίσετε σε Ultimate, θα σας συνιστούσα να διακόψετε την χειροκίνητη ανακύκλωση όλων μαζί. Επιπλέον, τα προσωπικά σας κλικ τώρα θα αξίζουν 2 σεντς, θα υπάρχουν εγγυημένες τουλάχιστον 15 διαφημίσεις καθημερινά για να κάνετε κλικ, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα για 30 ημέρες «διακοπών» όπου θα βγάζετε χρήματα από τους referrals σας, ακόμα κι αν δεν κάνετε κλικ για διαφημίσεις εκείνες τις ημέρες και πολλά άλλα οφέλη.

Βήμα 8:

Μόλις γίνετε μέλος Ultimate, συνεχίστε να νοικιάζετε referrals μέχρι να φτάσετε μεταξύ 4000-4199 referrals. Σε εκείνο το σημείο, σταματήστε να νοικιάζετε, απενεργοποιήστε το Autopay και αρχίστε να ανανεώνετε τους referrlas σας για 90, 150, ή 240 ημέρες σε έναν χρόνο. Όσο περισσότερος χρόνος περνά, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση για ανανέωση. Πάλι, σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Η ανανέωση για 240 ημέρες σε έναν χρόνο θα σας κοστίσει περισσότερο μπροστά, αλλά με έκπτωση 30% σε σύγκριση με έκπτωση 15% για Autopay, τα κέρδη σας θα είναι πολύ μεγαλύτερα σε χρονικό διάστημα 240 ημερών.

Εξαργύρωση

Ο καλύτερος χρόνος για εξαργύρωση είναι όταν κάνετε ένα αξιοπρεπές εισόδημα με 4000 referrals+, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν τόσο πολύ.  Το συντομότερο που σας συστήνω για εξαργύρωση είναι όταν έχετε αναβαθμίσει σε μέλος Golden. Απλά να έχετε κατά νου ότι όσο πιο γρήγορα μπορείτε να πάρετε τους referrals στους 4000+, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσετε με την πάροδο του χρόνου.

Συμβουλές:

Μπορείτε να ενισχύσετε τα κέρδη σας στο Neobux από τη συγκέντρωση άμεσων referrals χρησιμοποιώντας τo referral link σας μετά από 30 ημέρες. Direct referrals(άμεσοι referrals) είναι άνθρωποι οι που εγγράφονται κάτω από σας και δεν έχουν κανένα απολύτως κόστος. Συνεχίζουν να κερδίζουν για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν ενεργοί. Το Neobux πρόσφατα έχει αλλάξει εκ νέου τις προμήθειες από τους άμεσους referrals. Διαβάστε τo forum του Neobux για να μάθετε περισσότερα.

Θα φαίνεται σαν να παίρνει υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να κερδίσετε χρήματα, αλλά είναι μόνο 5 λεπτά την ημέρα δουλειά και θα αρχίσετε να βλέπετε μεγάλη πρόοδο καθώς θα αρχίσετε να νοικιάζετε referrals.

Advertisements

3 comments on “Στρατηγική Neobux

 1. George Vlasin
  Απρίλιος 3, 2014

  In English I would understand:)

 2. Maryann Borzilllary
  Απρίλιος 4, 2014

  NeoBux you earn money with the website. I have been in Neobux for years.

 3. pagapa
  Απρίλιος 8, 2014

  But yes it is a good system for making money.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • 9,162 επισκέπτες
Αρέσει σε %d bloggers: