Θέρισε στο Internet

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι…

Λίστα Traffic Exchange

Από το EasyHits4U κερδίζουμε 0,3$ ανά 1000διαφημίσεις, καθώς και 0,1$ για κάθε έναν φίλο που του προτείνουμε την υπηρεσία και είναι ενεργός (δει τουλάχιστον 100 διαφημίσεις). Μπορούμε να δούμε όσες διαφημίσεις θέλουμε ανά ημέρα, σε αντίθεση με άλλες σχετικές υπηρεσίες.

Επίσης το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε traffic στην σελίδα μας, από το οποίο μπορούμε να έχουμε πολλαπλό κέρδος αργότερα.

ExchangeTraffic, το οποίο μάλιστα είναι ελληνικό και που πιστεύω ότι θα βολευτείτε μαζί του καθώς είναι αρκετά απλό. Σας δίνει για κάθε 2 διαφημίσεις που βλέπετε, 1 πόντο που αντιστοιχεί δηλαδή σε μία διαφήμιση δική σας.. Συχνά όμως ( κάθε 10-15 περίπου θεάσεις διαφημίσεων από εσάς) δίνει και 10 bonus, γεγονός που αντισταθμίζει κάπως άλλα sites που προσφέρουν αναλογία 1:1.

Trafficswirl Το συγκεκριμένο traffic exchange site είναι από τα ποιο γενναιόδωρα και ευχάριστα που υπάρχουν αυτή την στιγμή καθώς διαθέτει διάφορες δραστηριότητες από τις οποίες μπορούμε να κερδίσουμε credits, banner και text impressions για να διαφημίσουμε τα δικά μας site ή referral link, ακόμα και χρήματα γεγονός που κάνει το κέρδος μια ωραία εμπειρία και δεν είναι βαρετό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους

GetRef Το συγκεκριμένο traffic exchange είναι οτι καλύτερο για την απόκτηση αμέσων referrals χωρίς να χρειάζετε να διαφημίζουμε τα referral link και να περιμένουμε αν και πότε κάποιος θα κάνει εγγραφή. Εδώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα credits που μαζεύουμε για απόκτηση αμέσων referrals κατευθείαν!!! Πιστεύω όλοι να κατανοήτε την αξία του συγκεκριμένου site και να κάνετε εγγραφή αμέσως γιατί κάτι παρόμοιο απλά δεν υπάρχει…

Όπως τα περισσότερα Traffic Exchange sites έτσι και στο trafficswarm έχουμε την δυνατότητα να δούμε διαφημίσεις κυρίως όχι για να κερδίσουμε χρήματα αλλά πόντους (credits) τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε όταν μαζέψουμε αρκετά να προβάλουμε τις δικές μας διαφημίσεις και banner στους υπολοίπους χρήστες ώστε να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερούς direct refferals στα PTC site τα οποία είμαστε γραμμένοι ή αλλού.

Socialied
Το Socialied είναι ένα ελεύθερο κοινωνικό δίκτυο ανταλλαγής που σας βοηθά να αυξηθεί κοινωνική παρουσία σας.

To Socialied υποστηρίζει Facebook Likes, Facebook Συνδρομές, δημοσιεύσεις στο Facebook, Google +1, Followers στο Twitter, Retweets, προβολές στο YouTube, εγγραφή κανάλι στο YouTube, Likes στο YouTube , προσθηκη στα αγαπημένα στο Youtube, Pinterest Followers, Pinterest Likes, Pinterest Repins, Soundcloud followers, Followers Instagram , Instagram Likes, StumbleUpon Foloowers, VK σελίδες, VK ομάδες, Myspace συνδέσεις, δημοσίευσεις Linkedin, Reverbnation Followers και επισκεψεις σε ιστοσελίδα.
Η Εγγραφή στο Socialied είναι απλή, γρήγορη και δωρεάν.

Advertisements

  • 9,162 επισκέπτες